dijous, 28 d’abril de 2011

20 anys del naixement de la web!

Sembla mentida que, tal i com està actualment la tecnologia, faci tant sols 20 anys del naixement de les webs. Aquí teniu un àudio d'un programa virtual titulat Tecnologia:


Edu3.cat

Un bon projecte artístic!

Aquest capítol de la sèrie "Pràctica compartida" ens apropa a un projecte artístic de l'Escola Cooperativa El Puig d'Esparreguera. El projecte s'emmarca dins d'un pla anual on es desenvolupen els projectes artístics de l'Escola Cooperativa El Puig amb la participació de totes les classes.El seu inici és a partir del mes de gener per finalitzar per Sant Jordi. Es tracta del treball de tota una escola on cada grup aporta la seva experiència, les seves investigacions, les seves creacions... La coordinació del treball es duu a terme des de l'equip de mestres que consisteix en la formació prèvia sobre el projecte a treballar, visita a exposicions, lectures i posades en comú, conferències. Tot plegat va impregnant les aules de l'escola dels seus alumnes i de les seves famílies ja que el projecte es fa extensiu a tota la comunitat educativa.


Edu3.cat

Crear flors virtuals!

Aquest és un exemple d'un programa en xarxa per crear flors:


Aquest programa seria útil, com han esmentat companyes meves, per treballar la primavera però, sobretot i sota el meu punt de vista, per crear-les amb la PDI.

Espero que us agradi i que li puguem donar un ús educatiu!

Presentació amb el PREZI!

Per a presentar la meva intervenció duta a terme en la meva estada de pràctiques de l'últim curs de carrera, vaig utilitzar un Prezi: