dissabte, 21 de maig del 2011

Com podem practicar diferents idiomes?

En el fòrum Troballes interessants de l'assignatura Aplicacions educatives a internet que estic cursant a Blanquerna, van esmentar, fa un dies, alguns programes o aplicacions de la xarxa per poder treballar els diferents idiomes i l'expressió verbal.

En primer lloc, Text-to-speech. Aquesta és una aplicació que permet introduïr qualsevol paraula, escollir l'idioma, la veu depenent de la zona on es parli l'escollit i, per últim, si és femenina o masculina. Així doncs, és una bona eina per aprendre a pronunciar en qualsevol idioma i/o dialecte. Si féu clic a la imatge, podreu accedir a l'aplicació.



En segon lloc, VozMe. Aquesta també és una aplicació online que et permet passar un text, en qualsevol idioma, sense tenir en compte els dialectes però escollint veu femenina o masculina, a format mp3 de forma totalment gratuïta. Si féu clic a la icona de l'eina, podreu accedir a la seva plana web.


I, per últim, una forma més divertida d'aprendre anglès, o bé de practicar la pronunciació: cantant amb Lyrics Training. Aquesta aplicació et permet practicar cançons amb el mode Karaoke. Aquest seria un exemple. Clica a la imatge i a practicar!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada